Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat bu mevzuda dayalı yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate alınmalıdır. Her yapı midein yangın risk analizi bünyelmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna gereğince belirlenmelidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu boyut yangın merdiveni imalatı derunin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Hassaten, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

 Bir strüktürda yahut katlarında bulunan her kullanıcı derunin, vesair kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut mekânlardan yermek zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara elden muvasala sağlanması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya Yangın Kapısı saika vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil tavır çabucak bapnın olabilir olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı sağlıklı çabucak oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında hiçbir yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum hileıyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kızılırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu da evgin durumlarda daha bir araba insanoğlunun hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar. Merdivenler üste ergonomik tasarımlara iye olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri kucakin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve salim tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page